Olen tähän mennessä tainnut kirjoitella lähinnä pennuista yleensä, mutta nyt ajattelin vähän kertoa millaisia pennut ovat yksilöinä:)

Lala

Lala on emonsa tapaan herttainen tyttö. Ja myös hyvin tiukka tyttö, joka pistää pojat järjestykseen. Lala on aika rauhallinen, jos nyt burmapennusta voi tällaista sanaa käyttää. Hän tykkää olla sylissä ja kehrätä. Lala on sievä tyttö, paitsi että nenä on pitkänlainen. Väritys on mielestäni tosi kaunis. Lala etsii sijoituskotia, jossa voisi saada yhdet pennut ennen leikkausta.

Ruttana

Todellinen sylivauva tämä poika. Tahtoo nukkuakin kainalossa. Myös hyvin leikkisä kaveri, aina painimassa veljien kanssa. Ruttana on vielä vapaa.

Reiska

Reiska on niin ihana poika että tekisi mieli pitää se itse, mutta se on jo onneksi löytänyt kodin niin ei tarvitse taipua sille houkutukselle. Reiska on joukon pienin pojista, mutta todella tomera pikkumies. Reiskalla on jaloissa raidat, niin että sitä ei varmaan näyttelyissä kannata käyttää, mutta onneksi on löytänytkin kodin lemmikkinä. Reiska on kova leikkimään leluhiirillä ja kertoo myös muille omistavansa hiiret.

Olifantti

Meidän isoin poika. Viihtyy todella paljon sylissä ja aina ensimmäisenä tutustumassa vieraisiin. Suhteellisen rauhallinen poju, mutta kyllä hänestä vauhtiakin löytyy burmamaiseen tapaan. Olifantti etsii vielä omaa kotiaan.

Rane

Mun pikku possu. Aina syömässä ja sen kyllä huomaa mahan seudulta. Todella ihmisrakas kaveri. Aina kipuaa syliin ja kehrää kovaan ääneen. Tykkää myös vieraista. Ja painileikit ovat ihan parhaita tämän pikkukollin mielestä. Vielä on koti löytämättä Ranellekin.

Jos olet kiinnostunut pennuista, kerron mielelläni lisää! [email protected]