Pian on viikko täynnä. Belle päätti tänään siirtää pennut sängyn alle. Ei hyvä paikka. Pentuja oli vaikea onkia tutkittavaksi ja ne olivat vasten tulista patteria. Siirsin pennut monta kertaa pesään, mutta Belle rahtasi ne heti takaisin sängyn alle. Pesä ei siis enää kelvannut. Siirsin pennut isoon boksiin ja sen Belle hyväksyi, ainakin toistaiseksi. Ilmeisesti pentupesässä häiritsi katottomuus.

Pennut ovat kasvaneet hurjaa vauhtia ja uskon että loputkin kaksi tuplaavat syntymäpainonsa iltapunnitukseen mennessä. Myös silmät alkavat olla raollaan vähän yhdeltä sun toiselta. Nyt silmät ovat kokonaan auki Lalalta ja Reiskalta.

Edi-setä on myös tutustunut pentuihin. Ei tosin omasta aloitteestaan vaan olen antanut välillä pennun sille nenän eteen. Silloin Edi kyllä pesee pentua vähän ja sitten katsoo minua silmät pyöreinä. Belle on tuon pesäjupakan lisäksi tänään muutenkin ollut jotenkin levoton. Jospa huomenna yksiviikkoiskuvat pennuista? Katsotaan... kun ei viitsi salamaa käyttää niin kuvien saanti on vaikeaa jos ei ole aurinkoinen päivä.