Sunnuntaina aamulla huomasin että Belleltä tuli maitoa. Belle alkoi olla levoton ja etsiä pesäpaikkaa. Sunnuntaina ei kuitenkaan vielä ehtinyt tapahtua mitään. Tässä kuva sunnuntai-illalta:

 

Olin juuri menossa nukkumaan kun huomasin että Belle supistelee. Tämä oli hieman yhden jälkeen. Pian ilmestyikin pieni häntä ja jalka esille. Belle ponnisteli pitkän aikaa ja lopulta pentu tuli kokonaan maailmaan klo 2.00. Painoa oli 85g. Pentu on creme poika.

Heti tämän jälkeen 2.13 ulos tupsahti toinen creme poika. Painoa oli 90g.

Pienen odottelun jälkeen tuli maailmaa punainen iso poika, 105g klo 3.04

Seuraavana tulikin sitten tyttö. Siitä ei vielä voi sanoa, onko kyseessä lila- vai suklaakilpikonna. Kello oli 3:49 ja paino 96g.

Vähän kuvittelin jo että siinä ne kaikki oli, mutta yksipä sieltä vielä tuli, toinen punainen poika klo 4:17, 99g

Belle rauhoittui hoitamaan pentuja ja synnytys tuntui olevan ohi. Seurasin vielä tilannetta aamuun asti ja sitten nukuin muutaman tunnin.

Kaikki meni siis hyvin, Belle hoiti synnytyksen ja syntyneet pennut hyvin. Nyt maitoa riittää ja Belle hoitaa pentuja. Vähän vaan tahtoo jäädä tuo peppujen peseminen. Edi sähisi kovasti Bellelle ja pennuille. Kummallinen haju. Utelias se kuitenkin on ja koko ajan vähemmän jännittää. Tässä vielä muutama kuva pennuista. Lisää löytyy galleriastani osoitteessa: http://picasaweb.google.com/murmeli80/PennutSyntyneet#